Omotion

OMotion är en eldriven tvåsitsig motorcykel som får köras med A- eller B-körkort. Den har en topphastighet på 110 km/h, en räckvidd på 10 mil och en mycket låg tyngdpunkt som bidrar till en fantastisk väghållning och massor av körglädje. Den är typgodkänd inom EU och får köras på alla vägar.

“Godkännandet från EEC är ett jättesteg för oss. Det innebär att vår elmotorcykel är godkänd för trafik i hela Europa!” – Ola Svensson

Image

OMOTION 2

Den kommande modellen, OMOTION 2, ska tillverkas i Sverige och beräknas finnas tillgänglig under våren 2021. Den får en längre hjulbas vilket ger bättre sittkomfort. Nya rattreglage tillkommer för blinkers, strålkastare och tuta. Som tillval erbjuds en laddare på 6.6 kW som ger en laddningstid på endast 80 minuter.

Förhandsboka
OMotion 2
Image

Om OMotion

OMotion startades 2013 i Lund av Ola Svensson och är ett teknikföretag som från början utvecklade mjukvara och elektronik med fokus på hållbarhet och förnyelsebar energi. Idén om en elektrisk trike kommer från Olas intresse för motorcyklar. Det i kombination med den snabba utvecklingen mot allt effektivare batterier och nya elmotorer gjorde det möjligt att bygga ett helt nytt fordon. I samarbete med studenter från Lunds tekniska högskola utvecklades den första modellen, OMotion ETR. Den nya modellen OMotion 2 kommer att börja levereras under våren 2021 och kan snart förbokas här på hemsidan.
Boka testkörning
0km/h
Topphastighet
0Wh
Batteri
0w
Toppeffekt
0km
Räckvidd

Nyhetsbrev

Håll koll på de senaste nyheterna från Omotion.